Over Ons

Wat krijg je als je een ervaringsdeskundige op haargebied en een creatieveling op meerdere vlakken bij elkaar zet? Blijkbaar een hele leuke brand met goede producten!

Good Hair NL is medio 2020 begonnen en heeft zich sindsdien ontwikkeld van concept tot productenlijn. En ja, wij bestaan uit een duo! Farida & Raisa, please to meet your acquaintance. Wij geloven dat gezond haar gelijk is aan "goed haar", ongeacht de lengte, dikte of textuur. En dat laatste is waar wij ons mee bemoeien.
Farida bezit een flinke dosis boekenwijsheid over natuurlijk haar, ingrediënten en formules. Daarnaast is zij het creatieve brein achter de brand en zorgt ze ervoor dat de presentatie, branding en styling op niveau zijn. Want naast de ontwikkeling van goede producten willen we je ook naar iets leuks laten kijken!
Met één blik op Raïsa kan je ervan uitgaan dat haar haarroutine on point is. Lang en geblondeerd haar behoud je niet zonder, kennis, wetenschap en lering over je eigen textuur én over ingrediënten. Deze ervaringen stopt ze in Good Hair NL om jou te voorzien van goede en kwalitatieve producten. Daarnaast houdt ze zich bezig met de all-round werkzaamheden binnen de onderneming.
Ja, ik meld me aan voor Good News!

Ik blijf graag op de hoogte van nieuws, aanbiedingen, kortingen, tips en do's & dont's van Good Hair NL.